divendres, 21 de maig del 2010

Circular Fi de curs 2010

Benvolguts pares i mares,

Aprofitem l’avinentesa per donar-vos a conèixer les diferents activitats que realitzarem durant el mes de juny com a cloenda del curs escolar. Estem arribant al final de curs i aquest ve carregat d’activitats i sorpreses.

Començarem el dia 31 de maig amb la jornada de portes obertes al Club Esportiu Mediterrani per a les famílies que tenen nens/es fent l’activitat extraescolar de piscina a partir de 2n curs de Primària.

El 5 de juny gaudirem amb el dissabte esportiu. Totes les activitats extraescolars esportives organitzades per Lleuresport faran una exhibició que començarà a les 10 del matí. Els nens/es que participen en les activitats i vinguin a fer l’exhibició tindran un esmorzar saludable.

El dia 10 de juny els nens/es més petits de l’escola (P-3 i P-4), gaudiran d’una sessió de piscina a les instal•lacions del Fum d’Estampa, amb un familiar que els acompanyarà a nedar.

El dia 17 de juny és el torn de P-5 per donar-se una bona capbussada al Fum d’Estampa amb l’adult que els acompanyi.

El diumenge 13 de juny els actors de Primària del Pau Romeva heu de matinar una mica perquè us toca a vosaltres ser els protagonistes. La representació de les obres de teatre que han estat treballades durant aquest curs es faran a l’Auditori de la Torrassa. Els professors de teatre us informaran d’horaris. El dimarts 15 de juny a les 17h els nens i nenes d’Educació Infantil que fan l’activitat extraescolar de teatre actuaran a l’escenari de l’escola.

La venda d’entrades de teatre es farà a l’AMPA al preu de 2’50€ per a Primària i 1’50€ per a Infantil. Es podran comprar les entrades els dies 4 i 8 de juny de 9h a 9:30h i de 16h a 18:00h (coincidint amb l’extraescolar de teatre). Recordeu que hi ha possibilitat de comprar 4 entrades per família.

El dia 17 de juny, olimpíades per als nens i nenes de Parvulari i primer de Primària i el dia 21, olimpíades per als nois i noies de segon a sisè.

El dimarts dia 22 de juny, últim dia de curs, farem la festa de comiat dels alumnes de sisè, festa oberta als familiars de 6è.

El divendres 18 de juny…. GRAN FESTA BOTIFARRADA DE L’AMPA. Gaudirem d’inflables, toro mecànic, quads, pallassos, contacontes i de l’orquestra ARIA. Animeu-vos que tot té preu ANTICRISI i poseu-vos ben “guapos” per a la festa. Com cada any els nens i nenes de cinquè vendran “fanalets” per començar a recollir diners per al seu fi de curs de sisè.

La venda d’entrades per a la festa de fi de curs es farà a l’AMPA del 14 al 17 de juny de 9 a 9.30 i de 16:15 a 17.30.
El preu de l’entrada anticipada és de 8€*

*Si compreu l’entrada el mateix dia de la festa, a la porta, l’import serà de 10 €

Recordeu que el dia 18 de Juny no hi hauran extraescolars!!!!!!!

DIRECCIÓ i AMPA CEIP Pau Romeva

Us recordem que a partir del dilluns dia 7 de juny i fins dimarts 22 de juny, l’horari lectiu de l’escola serà de 9 a 1 del migdia.
L’horari de menjador, per als nens i nenes que es queden a dinar, serà d’1 a 4 de la tarda.
Totes les activitats extraescolars, s’avancen ½ hora, excepte piscina.

El servei d’acollida de 8:30 a 9 hores es per a aquelles famílies de parvulari que ja l’utilitzaven fins ara i per als alumnes de primària que han lliurat la butlleta indicant que en farien ús i el resguard de pagament de 12€ abans del dia 26 de maig i que estan al corrent de pagament amb l’escola.