dissabte, 19 de desembre del 2009

"Cantem Nadales tots junts"

De tots els aspectes bons que té ser la directora de l'escola Pau Romeva, sense cap mena de dubte, el més emocionant és el tenir el privilegi de presentar el festival de Nadal, i no perquè la cantata sigui una meravella, que ho és.

És un honor perquè en ell mostrem el que som. Tota l’escola en participa i en gaudeix. Tots i totes donem el millor de nosaltres mateixos per a fer possible un muntatge d’aquesta envergadura. I tots gaudim del procés de la seva creació i posada en marxa. És una Cantata que ens permet fer viure l'escola a tota la comunitat educativa i mostrar amb orgull el fruit del nostre treball col.lectiu.

Com heu comprovat aquesta vegada hem retornat a les nostres tradicions mes nostrades.
Volíem recuperar aquelles Nadales mes tradicionals i com no convertir-nos en Pastorets!

Vull aprofitar aquest espai per donar les gràcies a tothom:

YOLANDA i BERNADETTE, moltes gràcies per ser capaces de portar a la pràctica tot allò que imagineu i amb el vostre entusiasme transmetent-nos les ganes d’implicar-nos en el projecte.

DAMIÀ, moltes gràcies per buscar solucions a tots els problemes, donar-nos la seguretat de que tot funcionarà correctament i fer uns vídeos fantàstics.

SÒNIA, moltes gràcies per controlar a la perfecció tot "l'atrezzo".

Moltes gràcies a TOTES LES MESTRES per que sense la seva contribució i tot el seu esforç aquest espectacle no seria possible i gràcies per prestar-se voluntàries a tot el que els hi hem demanat, que no ha sigut poc!

Moltes gràcies al grup de mares que aquests dies ens ajuden en les entrades i les sortides del espectacle i especialment a la NÚRIA, ESTHER i LAURA per fer-nos les millors de les titelles.

Moltes gràcies a les les nostres pròpies mares que ens han ajudat a confeccionar el vestuari.

Moltes gràcies per haver vingut a veure la Cantata, aguantar la incomoditat de l'espai que disposem i respectar el torn en dies de tant fred.

Però sobretot moltes gràcies a tots els nens i les nenes per que amb la seva il•lusió donen sentit a la nostra feina.

GRÀCIES!!!!!

Arantxa Framis
Directora CEIP Pau Romeva