divendres, 11 de desembre de 2009

Activitats de Nadal a l'escola

Benvolgudes famílies,

S’acosten les festes de Nadal i, com cada any, des de l’escola ho volem compartir amb tots vosaltres.

Dimecres dia 9 ha arribat el Tió a l’escola, entre tots l’hem d’engreixar perquè cagui força coses. Educació Infantil el farà cagar els dies 17 i 18 a la tarda i Cicle Inicial el dilluns 21 a la tarda.

Dimarts dia 22 l’escola rebrà la visita del Patge Reial que vindrà a recollir les cartes amb les nostres peticions i desitjos.

Els dies 17, 18 i 21, a les 9:35h, tindrà lloc el festival “Cantem Nadales – Els Pastorets”. A la circular lliurada als alumnes hem adjuntat les entrades per poder assistir al concert, amb la data assignada.
No obrirem les portes per accedir al concert fins a les 9:30h i cal que tothom s’esperi ordenadament al carrer i segueixi la fila fins entrar al gimnàs.
La disfressa per a la cançó cal que estigui a l’escola del dia 17 fins al 22 de desembre. S’haurà de portar dins d’una bossa amb el nom del nen/a.

Enguany, l’AMPA obsequiarà a tots els nens i nenes amb torrons i llaminadures però per una millor organització no es farà la festa del vestíbul.

Dimarts dia 22 els nois i noies de cicle mitjà i cicle superior faran l’Amic Invisible.

Important: L’horari del dimarts 22 és de 9 a 13h per als nens i nenes de parvulari i de 8.30 a 13h per als de primària. Els alumnes que es queden a dinar cal venir-los a recollir a les 16h. Aquest dia no hi ha activitats extraescolars.

Us desitgem unes bones festes i un Bon Any 2010.

Equip de mestres CEIP PAU ROMEVA