dilluns, 1 de desembre del 2008

Circular de Nadal

Benvolgudes famílies,

S’acosten les festes de Nadal i, com cada any, des de l’escola ho volem compartir amb tots vosaltres.

Dimarts dia 9 arribarà el Tió a l’escola, entre tots l’hem d’engreixar perquè cagui força coses. Cicle Inicial el farà cagar el Dijous 18 i el Divendres 19 Parvulari.

Divendres dia 19 l’escola rebrà la visita del Patge Reial que vindrà a recollir les cartes amb les nostres peticions i desitjos.

Els dies 16, 17 i 18, a les 9:30h, tindrà lloc la cantata “Arriba l’estel amb... en Pau Romeva”.

Tots els nens portaran camisa o samarreta blanca i pantaló o faldilla fosc/a (blanc i fosc), a excepció dels cursos que s’especifiquen a la taula.

Per cada cançó que canten porten un motiu al costat esquerre de la samarreta blanca. A casa cal enganxar el motiu en “porexpan” (de safates de menjar) deixant la forma de la silueta i enganxar un tros de velcro per poder adherir-ho a la samarreta que duran en el concert.

Abans del DIA 9 DE DESEMBRE cal portar a l’escola la samarreta i el motiu amb el velcro.

A continuació teniu especificat el vestuari i motius de cada curs:
Dimecres dia 17, a partir de les 16:15h, l’escola obre les seves portes i podeu anar a recollir els vostres fills i filles a les classes. A les 16:30 l’AMPA ens convida a celebrar tots junts aquests dies tan especials amb cava i torrons.

Divendres dia 19 els nois i noies de cicle mitjà i cicle superior celebren l’Amic Invisible.

Important: L’horari del divendres 19 és de 9 a 13h per als nens i nenes de parvulari i de 8.30 a 13h per als de primària. Els alumnes que es queden a dinar cal venir-los a recollir a les 16h. Aquest dia no hi ha activitats extraescolars.

Us desitgem unes bones festes i un Bon Any 2009.

Equip de mestres CEIP PAU ROMEVA

Barcelona, 1 de desembre de 2008