dissabte, 20 de desembre del 2008

Bones festes a tothom!

Benvolgudes famílies i mestres,

És un privilegi i orgull pel centre poder gaudir d'un el festival de Nadal com el que hem tingut, donat que és una bona mostra de com és la nostra escola i del grau d’implicació de petits i grans en totes les coses que fem.

Per totes les felicitacions rebudes se que heu gaudit de la Cantata però també us puc assegurar que l’experiència de viure-la des de dins ho supera i els records de la il•lusió amb que tots i totes hem viscut el procés de la seva preparació ens quedaran per sempre.

Des d'aquí voldria donar les gràcies públicament a tots i totes les mestres de l'escola per que sense la seva contribució i tot el seu esforç aquest espectacle no hagués estat possible.

YOLANDA I BERNADETTE, moltes gràcies per la vostra capacitat de creació, però sobretot per la vostra capacitat de portar-la a la pràctica transmetent-nos a tots i totes les ganes d’implicar-nos en el projecte.

XAVI, moltes gràcies per voler compartir amb nosaltres la teva experiència teatral i mantenir fins al final que era la millor opció.

DAMIÀ, moltes gràcies per donar-nos la seguretat, passi el que passi, de que tot funcionarà.

Moltes gràcies a les mares que han vingut a ajudar en la logística d'aquests dies, impossible de resoldre sense elles.

I sobretot, moltes gràcies a tots els nens i les nenes per que amb la seva il•lusió donen sentit a la nostra feina.

Aquest any, com heu pogut comprovar teníem novetats a l’escenari, gràcies a l’aportació econòmica de l’AMPA hem pogut ampliar la tarima i disposar d’un teló nou molt mes gran. L’experiència de l’any passat de compartir escenari alumnes de diferents cursos va ser tan positiva que valia la pena repetir-la, però aquest cop, amb millors condicions.

Arantxa Framis
Directora