dilluns, 19 de maig de 2008

Jornada intensiva

Benvolgudes famílies:

Us comuniquem que a partir del dimarts dia 2 de juny i fins el dijous dia 19 de juny (inclòs), s’inicia la jornada intensiva, aquesta serà de quatre hores lectives en horari matinal. Per tant, l’horari lectiu de l’escola serà de 9 a 1 del migdia, tant per Primària com per Parvulari.

L’horari de menjador, pels nens i nenes que es queden a dinar, serà de 13h a 16h. Totes les activitats extraescolars, s’avancen ½ hora, excepte piscina.

Donat que les classes de Primària començaran a les 9h. en comptes de les 8’30, l’escola ofereix un servei d’acollida de 8’30 a 9h per a les famílies que tenen fills de 1r a 6è i els és impossible canviar l’hora d’entrada del seu fill/a a l’escola per motius d’organització familiar.

Pels alumnes d'Educació Infantil, que ja són usuaris del servei d'acollida matinal, es continua oferint el mateix servei que fins ara.

Per tal de poder organitzar aquest servei d’acollida segons el nombre d’alumnes que en seran usuaris, us preguem que ens retorneu la butlleta que us entregaran els vostres fills/es com a màxim el 23 de maig a través del seu tutor/a.

Agraïm la vostra col•laboració.

Atentament,
La direcció