dijous, 29 de maig de 2008

Fi de curs

Benvolguts pares i mares,

Aprofitem l’avinentesa per a donar-vos a conèixer les diferents activitats que realitzarem durant el mes de juny com a cloenda del curs escolar. Estem arribant al final de curs i aquest ve carregat d’activitats i sorpreses.

Començarem el 31 de maig amb el dissabte esportiu, totes les activitats extraescolars esportives organitzades per Activat faran una exhibició que començarà a les 10 del matí. Els nens que participen en les activitats i vinguin a fer l’exhibició tindran una beguda fresqueta i una bossa de patates per agrair el seu esforç.

El dia 5 de juny els nens més petits de l’escola (P3), gaudiran d’una sessió de piscina a les instal•lacions del Fum d’Estampa, amb un familiar, que els acompanyarà a nedar amb ell.

El dia 12 de juny és el torn de P4 i P5 per donar-se una bona capbussada al Fum d’Estampa amb l’adult que els acompanyi.

El dia 13 de juny…. GRAN FESTA BUTIFARRADA DE L’AMPA. Gaudirem d’inflables, toro mecànic, quads, pallassos, contacontes i com sempre la nostra orquestra de cada any Boulevard Latino. Animeu-vos i poseu-vos ben “guapos” per la festa. Com cada any els nens i nenes de cinquè vendran “fanalets” per començar a recollir diners pel seu fi de curs de sisè.

Ei!! Petits actors del Pau Romeva, el diumenge 15 de juny heu de matinar una mica perquè us toca a vosaltres ser els protagonistes. Representació de les obres de teatre que han estat treballades durant aquest curs. Les professores de teatre us informaran d’horaris.

El dia 16 de juny jornada de portes obertes al Club Esportiu Mediterrani per les famílies que tenen nens fent l’activitat extraescolars de piscina de primària a partir de 2on curs.

El dia 17 de juny olimpíades pels nens i nenes de Parvulari i primer de Primària i el dia 18 olimpíades pels nois i noies de segon a sisè.

El dijous dia 19 de juny, últim dia de curs, farem la festa de comiat dels alumnes de sisè, festa oberta als pares i mares de 6è.

La venda d’entrades de teatre es farà a l’AMPA al preu de 2’50€ els dies 5 i 6 de juny de 9h a 9:30h pel matí i de 17h a 17:30 per la tarda. Recordeu que hi ha possibilitat de comprar 4 entrades per família.

La venda d’entrades per la festa de fi de curs es farà al AMPA del 9 al 13 de juny de 9 a 9.30 i de 16 a 17:30. (El 13 només al matí)
El preu de l’entrada anticipada és de 9€*

*Si compreu l’entrada el mateix dia de la festa, a la porta, l’import serà de 10 €.

Recordeu que el dia 13 de Juny no hi hauran extraescolars!!!!!!!

A partir del dilluns dia 2 de juny i fins dijous 19 de juny, l’horari lectiu de l’escola serà de 9 a 1 del migdia. L’horari de menjador, pels nens i nenes que es queden a dinar, serà d’1 a 4 de la tarda. Totes les activitats extraescolars, s’avancen ½ hora, excepte piscina. El servei d’acollida de 8:30 a 9 hores es per aquelles famílies de parvulari que ja l’utilitzaven fins ara i pels alumnes de primària que han lliurat la butlleta indicant que en farien us.