dissabte, 2 de febrer del 2013

Circular Carnaval 2013

Benvolgudes famílies,

Dilluns 4 de febrer arribarà Sa Majestat el Senyor Carnestoltes, ens llegirà el pregó i ens donarà les ordres, que els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial hem d’anar complint al llarg de tota la setmana.

Divendres dia 8 de febrer a la tarda celebrarem la festa del Carnaval.
Els nens d’Educació Infantil venen amb la disfressa posada al matí, i per tant cal que sigui una disfressa còmoda que els permeti anar autònomament al lavabo. (Els complements en una bossa a part amb el nom ben visible)

Els nens d’Educació Primària que es queden a dinar a l’escola cal que duguin la disfressa en una bossa. I els que van a dinar a casa cal que vinguin ja disfressats a la tarda.

En cap cas està permès portar complements que puguin fer mal o es puguin perdre (espases, varetes màgiques, pistoles, fletxes...). 

S’organitza aquesta festa des dels tallers del menjador. Porten uns dies assajant les cançons i la setmana vinent cada nivell farà un assaig en horari lectiu, per tal que els nens i nenes que no es queden a dinar puguin ballar les cançons.

Per la tarda, a les 14.50h, podeu venir a veure la desfilada, al voltant de la pista. Obrirem la porta quan els alumnes ja estiguin al pati. A les 15.45h l’alumnat tornarà a l’aula amb els seus mestres.

Els familiars han de sortir del recinte escolar i esperar a les 16h a que l’Oscar obri de nou la porta per recollir als nens/es. La sortida es farà com cada dia al lloc de sempre. Això és necessari per garantir el control de la recollida dels nens i nenes.

Per motius d’espai i de seguretat, en cas de pluja, la festa es farà dintre de l’escola i no es permetrà l’entrada de pares i mares al recinte escolar. 

Aprofitem per recordar-vos que dilluns 11 de febrer és festa de lliure disposició.