dilluns, 10 de març del 2008

Circular inforamtiva

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els acords presos al Consell Escolar del dia 27 de febrer:
- La quota de material escolar pel curs 2008-09 serà de 60€ per alumne, la pujada ve donada per l’increment dels preus i per la reducció de l’aportació econòmica del Departament d’Educació en concepte de despeses de funcionament pel proper curs escolar.
- Així mateix, es va acordar aportar propostes de finançament alternatives pel proper Consell Escolar.
- L’empresa que gestionarà el casal d’estiu d’enguany serà Activa’t – Lleure Esport com el darrer estiu.

Està prevista una marató de contes per tota la setmana de Sant Jordi, busquem pares, mares, avis o avies... que vulguin col•laborar amb nosaltres explicant als nens i nenes les magnifiques històries que segur que coneixen. Els que estiguin interessats que es posin en contacte amb el tutor/a del seu fill/a dient la disponibilitat horària.

També us demanem la vostra col•laboració per fer la portada de l’agenda del proper curs i personalitzar-la amb un disseny que faci referència a la nostra escola. Així doncs tots aquells i aquelles amants del còmic i del dibuix esteu convidats a aportar els vostres dissenys a l’AMPA.

El dia 30 d’aquest mes finalitza el termini de lliurament dels punts del Condis. Us preguem que si en teniu per casa ens els feu arribar.

Moltes gràcies a tots i totes per participar i fer escola!

Bones vacances a tothom!