dimecres, 28 de març del 2007

Comiat

Benvolgudes famílies i membres de la comunitat educativa de l'escola Pau Romeva,

A partir del 10 d’abril, enceto noves responsabilitats com a inspectora al Departament d’Educació. Això comporta haver de renunciar a la direcció de l’escola i iniciar nous reptes professionals.

Aquests darrers nou anys, he tingut el privilegi de veure créixer i fer-se gran una escola, una escola molt estimada, valorada i amb un projecte innovador i coherent amb les demandes educatives actuals i futures.

He tingut la responsabilitat de compartir amb els meus companys i companyes, amb el personal no docent, amb l’Ampa, amb el Consell Escolar, amb vosaltres i amb els “meus” estimats nens i nenes, una tasca engrescadora i apassionant; ara en començo amb molta il•lusió, també, una altra.

Us comunico que la direcció de l’escola serà assumida per la Sra. Carla Riba. S’incorpora a l’equip directiu com a cap d’estudis la Sra. Tere Roset i com a secretària-administradora continua la Sra. Arantxa Framis.

Estic convençuda que tindran el recolzament i col•laboració de tota la comunitat educativa de l’escola Pau Romeva. Lamento no poder acomiadar-me personalment de tots vosaltres.


Arreveure!!


Manuela Rubio