divendres, 10 de desembre del 2010

Circular Nadal 2010

Benvolgudes famílies,

S’acosten les festes de Nadal i, com cada any, des de l’escola ho volem compartir amb tots vosaltres.

Dijous dia 9 ha arribat el Tió a l’escola, entre tots l’hem d’engreixar perquè cagui força coses. Educació Infantil el farà cagar els dies 20 i 21 a la tarda i Cicle Inicial els dies 21 i 22.


Dimecres dia 22 l’escola rebrà la visita del Patge Reial que vindrà a recollir les cartes amb les nostres peticions i desitjos.

Els dies 20 i 21, tindrà lloc el festival “És un desig”. Us hem fet arribar les entrades per poder assistir al concert, amb la data i hora assignada. Obrirem les portes per accedir al concert un quart d’hora abans de començar i cal que tothom s’esperi ordenadament al carrer i segueixi la fila fins entrar al gimnàs.

Els alumnes dels grups A actuen el dia 20 i els alumnes dels grups B el dia 21. Cada dia actuaran dues vegades. Aprofitem per disculpar-nos de les possibles molèsties que hagi pogut ocasionar, a determinades famílies l’organització del festival d’enguany. En som conscients i continuarem buscant la millor solució per als alumnes i les famílies.Dimecres dia 22 els nois i noies de cicle mitjà i cicle superior faran l’Amic Invisible.

Important: L’horari del dimecres 22 és de 9 a 13h per als nens i nenes de parvulari i de 8.30 a 13h per als de primària. Els alumnes que es queden a dinar cal venir-los a recollir a les 16h. Aquest dia no hi ha activitats extraescolars.

Us desitgem unes bones festes i un Bon Any 2011.