dimarts, 7 de setembre del 2010

Menjador Escolar 2010-11

Fes clic a la imatge per llegir la circular.

TEMPS DEL MIGDIA
Es valorarà aquest espai de temps com a horari educatiu igual que qualsevol altre moment del dia, sempre respectant la necessitat dels alumnes d’esbarjo i de trencament de les activitats lectives.

Aquest espai de temps és l’adequat per treballar tots els hàbits referents al comportament dels alumnes dins el menjador, així com el respecte vers els companys/es, monitors/es i personal de cuina, en l’àmbit escolar, però no lectiu.

Per dur a terme aquesta acció educativa establirem una organització adequada així com unes mesures de funcionament i comportament bàsiques pels alumnes. Cada nivell tindrà el seu monitor/a responsable que estarà durant tot l’espai de migdia amb els mateixos alumnes.
El coordinador vetllarà pel bon funcionament del servei segons les normes proposades, i facilitarà la comunicació amb els monitors i els pares concertant entrevistes.

L'alimentació serà un eix bàsic dins l'espai del migdia, per això, els infants gaudiran d'uns menús equilibrats i adequats a l'edat i el desenvolupament de cada infant. Es tindrà present l'adaptació d'aquests menús en casos concrets (de caire ideològic, dietes especials, al•lèrgies...).
Al llarg del curs 2010-2011 rebreu un informe trimestral de l’evolució i l’actitud de l’alumne/a durant el temps del migdia (menjador, pati, activitats).

HORARI BASE D’INFANTIL
12:15 Recollida dels infants a l’aula. Hàbits d’higiene
12:30 a 13:30 Dinar
13:30 a 14:30 Migdiada (P3) / Pati
14:45 a 15:00 Hàbits d’higiene
15:00 Entrada a les aules

HORARI BASE DE PRIMÀRIA
13:00 a 13:10 Recollida dels infants Hàbits d’higiene
13:10 a 13:45 Dinar o Activitat/pati
13:45 a 14:45 Activitat/pati o Dinar
15:00 Entrada a les aules

CONSIGNES
• Tot haurà d’anar marcat amb el nom i cognoms.
• No es donarà cap medicament sense una autorització per escrit de les famílies.
• Els nens i les nenes del menjador ja siguin fixes o eventuals no poden sortir de l’escola en horari de migdia sense autorització per escrit de les famílies.
• En cas d’accident o malaltia sobtada la coordinadora prendrà la decisió més convenient que sigui favorable a la salut de l’alumne (061, pares).
• LA INSCRIPCIÓ DELS INFANTS AL SERVEI DE MENJADOR QUEDARÀ SUPEDITADA AL PAGAMENT MENSUAL ESTABLERT DEL MATEIX.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L'horari d'atenció a les famílies s'estableix de dilluns a divendres en horari de 10 a 12 hores.
Telèfon de contacte: 686 024 417
Roser Blanch Administració.
Pablo Lammers Coordinació del menjador.

PAGAMENT I QUOTES
El pagament del servei de menjador es realitzarà mensualment mitjançant domiciliació bancària, entre el dia 1 i 5 de cada mes.

En cas de no assistència, els usuaris fixes hauran d'avisar amb una nota, que entregaran al professor el mateix dia. S’abonarà la quantitat de 1,71 €, corresponent a la matèria prima des del segon dia de la falta comunicada, al rebut del mes següent.

Els cobrament dels infants esporàdics es realitzarà a través de domiciliació bancària a mes vençut.