dimarts, 11 de maig del 2010

Informació jornada intensiva Juny 2010

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que a partir del dilluns dia 7 de juny i fins el dimarts dia 22 de juny (inclòs), s’inicia la jornada intensiva, aquesta serà de quatre hores lectives en horari matinal. Per tant, l’horari lectiu de l’escola serà de 9 a 1 del migdia, tant per Primària com per Parvulari.

L’horari de menjador, pels nens i nenes que es queden a dinar, serà de 13h a 16h. Totes les activitats extraescolars, s’avancen ½ hora, excepte piscina.

Donat que les classes de Primària començaran a les 9h. en comptes de les 8’30, l’escola ofereix un servei d’acollida de 8’30 a 9h per a les famílies que tenen fills de 1r a 6è i els és impossible canviar l’hora d’entrada del seu fill/a a l’escola per motius d’organització familiar.

Pels alumnes d'Educació Infantil, que ja són usuaris del servei d'acollida matinal, es continua oferint el mateix servei que fins ara.

Per tal de poder organitzar aquest servei d’acollida és obligatori retornar la butlleta adjunta com a màxim el 26 de maig a la tutora del vostre fill/a juntament amb el comprovant de pagament.

Tal i com es va acordar al Consell Escolar del dia 9 de novembre de 2009 no podran fer us del servei aquelles famílies que no estiguin al corrent dels pagaments amb el centre.

Per motius organitzatius i de seguretat, els nens/es que no hagin entregat la butlleta i el resguard a la tutora abans del dia 26 de maig, no podran apuntar-se.

Agraïm la vostra col•laboració.