dimarts, 1 de desembre del 2009

Resum Consell Escolar 9 de novembre

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els acords presos al Consell Escolar del dia 9 de novembre de 2009:

En el darrer Consell Escolar es van aprovar la Memòria del centre del curs 2008-09 i el Pla anual 2009-10, documents elaborats en consens per tot el professorat i que recullen d’una banda la valoració de les activitats realitzades el curs 2008-09 i de l’altre la previsió de les activitats pel curs actual recollint les propostes de millora citades a la memòria.

S’ha fet la presentació de les sortides i activitats extraescolars aprovades per la permanent del consell escolar el dia 30 de setembre del 2009 i s’ha especificat les formes de pagament.

S’han lliurat els informes dels resultats de les proves de competències bàsiques de sisè del curs 2008/2009 i de l’avaluació d’indicadors realitzada per inspecció educativa, ambdós informes són positius.

S’ha informat que a partir d’aquest curs l’escola formarà part del projecte “Temps de Barri” el qual implica l’obertura del pati de l’escola durant 6 hores els caps de setmana, sota la supervisió d’un monitor que farà l’obertura, tancament i vigilància.

S’ha informat que enguany es disposa a l’escola d’un auxiliar de conversa en llengua anglesa i s’han explicat les seves funcions.

S’informa que les cistelles per fer bàsquet del pati es van treure per raons de seguretat i que estem esperant que el Consorci d’Educació en subministri unes de segures.

S’ha informat que s’han fet reformes del menjador del primer pis i que han comportat una millora considerable en el funcionament del menjador i l’aprofitament de l’estona del migdia. Actualment es fan dos torns a primària, el primer de 1r, 2n i 3r curs i el segon torn de 4t, 5è i 6è. Els nens d’Educació infantil mengen tots junts al gimnàs.